Klanten

Han(d)s on Management heeft gedurende ruim twintig jaar vele tientallen organisaties begeleid. Veelal betrof dit MKB en middelgrote familiebedrijven uit allerlei sectoren. Met veel van de ondernemers, maar ook de betrokken banken, financiers en andere stakeholders, is een warme band ontstaan. Wilt u meer weten, dan voorzien wij u graag van referenties.

“Je bent binnengehaald om de implementatie voor te bereiden en te begeleiden waarbij het borgen van de processen het belangrijkste was. De implementatie was een succes en daar heb je een grote rol ingespeeld.”

“Je bent op genoemde punten succesvol geweest, omdat je jezelf erg positief weet op te stellen en erg goed aanvoelt hoe je met de medewerkers van verschillende niveaus moet omgaan en communiceren. Daarnaast ben je in staat om de processen snel op te pakken. Je was binnen no time volledig geaccepteerd en werd gezien als een lid van het leidinggevende team.”

“De gewenste financiering voor de onderneming is binnen. Hierbij de complimenten namens de bank met betrekking tot de wijze van aanleveren van de cijfers met de bijbehorende toelichting.”

Han(d)s on Management heeft opdrachten uitgevoerd in allerlei branches. Wilt u meer weten over individuele opdrachten of ervaring in uw branche? Neem dan contact met ons op. Wij praten u graag bij.

Industrie

Grafisch – farmaceutisch – houtverwerking – jachtbouw/scheepswerven – kleding- en tricotage – kunststofverwerking – machinebouw – metaalwaren – meubels – transportmiddelen – voedingsmiddelen – wasserijen

(Detail)handel

Consumentenelektronica – groente en fruit – hobbyartikelen – kantoorartikelen – tuincentra – tuinmeubelen en verlichting – vijverartikelen – vuurwerk

Transport en logistiek

Personenvervoer – regionale en (inter)nationale transportbedrijven – expeditie, op- en overslagbedrijven

Dienstverlening

Accountantskantoren – advocatenkantoren – automatiseringsbedrijven – detachering- en uitzendbureaus 

Leisure

Hotels – restaurants – resorts 

Vastgoed

Bouwnijverheid – projectontwikkeling – verkoop